MECA CENTRE SL en compliment del que estableix el Reglament General de Protecció de dades (RGPD 2016/679), informa als usuaris de la pàgina web www.mecacentre.com:

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

Les dades que ens facilitin l’usuari a través dels formularis d’aquesta pàgina web s’incorporaran a tractaments de responsabilitat de MECA CENTRE SL amb CIF B17330127 i domicili social al C / Barris i Buixó cant. Picasso, 17200 de Palafrugell (GIRONA). Pot contactar trucant al 972610287 o mitjançant el correu electrònic mecacentre@mecacentre.com

AMB QUINA FINALITAT RECOLLIM LES SEVES DADES?

En aquesta pàgina web es recullen dades de caràcter personal a través de diferents formularis. Les dades sol·licitades en cada formulari són els necessaris per a la finalitat per la qual es recullen. La finalitat de tractament són els següents:
– FORMULARI DE CONTACTE: La finalitat de recollida de dades en aquest formulari és poder contestar les consultes plantejades i enviar a l’usuari la informació sol·licitada a través del correu electrònic o telèfon indicats en el formulari.
– CORREU ELECTRÒNIC: Si l’usuari es posa en contacte a través del correu electrònic publicat en aquesta pàgina web, les seves dades seran tractades per contestar les consultes plantejades i poder-li enviar la informació sol·licitada a través del correu electrònic a través de el qual es rep la consulta .

QUANT GUARDEM LES SEVES DADES?

Les dades facilitades per l’usuari seran conservats fins que l’usuari no sol·liciti la seva supressió.

REALITZEM PERFILS AMB LES SEVES DADES?

Amb les dades introduïdes per l’usuari no es prendran decisions automatitzades ni es realitzaran perfils.

QUÈ LEGITIMA EL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

El tractament de dades està legitimat en el consentiment prestat per l’usuari al acceptar la nostra política de privacitat o a l’enviar-nos un correu electrònic a través del correu publicat a la web.

L’usuari haurà d’emplenar els camps marcats amb * per poder enviar els formularis emplenats, si no s’emplenen els camps indicats l’usuari no podrà enviar-los.

A QUI CEDIM LES SEVES DADES?

Les seves dades no seran cedides a tercers llevat que hi hagi obligació legal

A QUI CEDIM LES SEVES DADES?

Per al desenvolupament d’aquesta pàgina web s’utilitzen els següents proveïdors de serveis:
– Hosting: Els servidors on està allotjada la nostra pàgina web estan ubicats a la UE. Utilitza protocol TLS 1.2 de manera que la comunicació de dades es fa a través de canal xifrat.

QUINS DRETS TÉ I COM EXERCIR-LOS?

L’usuari té dret a:
– accedir a les seves dades personals,
– sol·licitar la rectificació de les dades personals que siguin inexactes
– sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
– sol·licitar la limitació del seu tractament, en el cas únicament es conservaran per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
– demanar la portabilitat de les seves dades.
– Per motius relacionats amb la seva situació particular, podrà oposar-se a el tractament dels mateixos i MECA CENTRE SL deixarà de tractar-los, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
– L’usuari podrà revocar els consentiments prestats en qualsevol moment

L’usuari podrà exercitar els seus drets a través de correu electrònic mecacentre@mecacentre.com o correu postal C / Barris i Buixó cant. Picasso, 17200 de Palafrugell (GIRONA), adjuntant fotocòpia del DNI i indicant el dret que exercita. L’usuari també podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

MECA CENTRE SL té implantades totes les mesures de seguretat, per tal de garantir la confidencialitat en l’emmagatzematge i tractament de les dades personals, així com evitar accessos per part de tercers no autoritzats.

COM FUNCIONEN LES NOSTRES XARXES SOCIALS?

A través de les nostres xarxes socials pots compartir els nostres continguts o deixar-nos els teus comentaris, fotos o vídeos, sempre que siguin d’interès per a tota la comunitat.

Les nostres xarxes socials estan constantment supervisades per tal d’atendre les vostres preguntes i comentaris en el menor temps possible.

Volem que sigui un espai de què tots gaudim, per la qual cosa és important que entre tots respectem unes normes de convivència:

1. Tu ets el responsable dels continguts que publiquis, no caiguis en la violació de qualsevol dret, llei o reglament.
2. Cuida la redacció i el to, evita publicar qualsevol informació abusiva, difamatòria o obscena.
3. Respecta el dret a la privacitat, no facis comentaris il·lícits, ofensius o discriminatoris sobre tercers.
4. Evita comentaris fraudulents, enganyosos o que puguin induir a l’error.
5. No permetem el correu brossa, ni els missatges comercials o publicitaris, no volem missatges repetitius.
6. No mantindrem converses amb perfils que puguem considerar com a falsos.

Si us plau, tingueu en compte que el contingut publicat pels seguidors a les nostres pàgines no necessàriament reflecteix el punt de vista de la nostra empresa.

Si els teus comentaris no compleixen les ‘Normes de la casa’, podran ser eliminats, ocultats o bloquejats. Qualsevol que publiqui continguts no permesos serà bloquejat de la comunitat. Reservat el dret a modificar aquestes normes en qualsevol moment i sense previ avís.