La nostra formació

Cursos per a particulars i/o empreses

Públic en general

Particulars o empreses

Públic en general

Particulars o empreses
  • Mecanografia: Aprenentatge del teclat amb tots els dits, sense mirar i amb adquisició de velocitat, com a pas previ a l’ordinador.

  • Informàtica bàsica: Familiaritzar a l’alumne amb l’ús de l’ordinador, amb l’estudi de les eines i utilitats d’ús freqüent en la informàtica de consum (Sistema operatiu, desar arxius, navegar per Internet, enviar un correu electrònic…).
  • Ofimàtica: Formació als alumnes perquè adquireixin coneixements per tal de fer tasques administratives amb l’ordinador encarades a la vida laboral i/o domèstica. Treballem amb programari accessible i els donem eines per a optimitzar les tasques informàtiques del dia a dia.

  • ACTIC: Coneixement de les competències informàtiques TIC i preparació a la prova d’acreditació, que realitza la Generalitat de Catalunya, per a l’obtenció del certificat oficial ACTIC (Nivell Mitjà i Nivell Avançat).

  • Tècnic informàtic: Adquisició de coneixements tècnics per al muntatge, configuració i reparació d’ordinadors.
  • Retoc fotogràfic i Disseny gràfic: Aprenentatge de les eines per a retocar i editar imatges i/o fotografies, i per a la creació de tota mena d’il·lustracions gràfiques.
  • Llenguatge de programació Web i/o altres app: Aprenentatge de les diferents eines de programació web per a estructurar i crear una pàgina web i el seu contingut. HTML, CSS, JAVASCRIPT O PYTHON.

Consulta el nostre catàleg de cursos per a particulars i/o empreses

Diversos cursos dirigits a tot el públic, particulars i/o empreses, i englobant totes les edats i condicions. Els cursos i els seus programes són dissenyats i elaborats per Meca Centre, la qual cosa ens dona la màxima flexibilitat.