Confia en nosaltres

Empresa líder de l’ensenyament privat.

Il·lusió, esforç i ganes de fer les coses ben fetes. Aquests van ser els nostres inicis.

MECA CENTRE, empresa líder de l’ensenyament privat a les províncies de Girona i Barcelona, amb seu a Palafrugell (Baix Empordà).

Una il·lusió, molts esforços i les ganes de fer les coses ben fetes van fer possible el naixement, a principis de l’any 1991, d’una jove empresa que pretenia i continua tenint un objectiu primordial: la formació de les persones, abraçant totes les edats i condicions. Així doncs, amb aquesta noble finalitat, va sorgir MECA CENTRE, que lligat amb el desenvolupament de les noves tecnologies, intenta donar resposta a les inquietuds i necessitats dels nostres alumnes i clients, amb la formació, venda, reparació i manteniment dels equips informàtics més avantguardistes del mercat.

El nostre equip

Per a aconseguir-ho hem format un equip de professionals

Per a aconseguir-ho hem format un equip de professionals, entre la direcció, el departament d’administració, el cap d’estudis, el gabinet de recerca, els tècnics de manteniment, el professorat i els assessors culturals, els quals fan possibles que els objectius es compleixin any rere any amb un afany de superació.

A tots ells moltes gràcies per la seva professionalitat i dedicació. I als nostres alumnes i clients, el nostre més sentit agraïment per la confiança que continuen dipositant en nosaltres.

Cordialment

Equip Meca Centre

Administració pública

A la teva disposició

Treballem plegats, aprenem plegats

El nostre equip està
sempre a la teva disposició

Fes-nos arribar qualsevol dubte o consulta que tinguis o qualsevol problema en el qual puguem ajudar-te i així ho farem.